Referenties

Ravestein Bouwmanagement verdient zichzelf terug!

Ga de uitdaging aan:
Ravestein Bouwmanagement verdient zichzelf terug!

Voordat u besluit om uw bouwproject toe te vertrouwen aan Ravestein Bouwmanagement, wilt u vast meer weten over onze manier van samenwerking. Als u wilt, brengen wij u in contact met een van onze opdrachtgevers. Zij vertellen u graag over hun samenwerking met ons en over wat die heeft opgeleverd.

Konincks Retail

Belang van de klant steeds voorop
“Samen met Jack Ravestein hebben we onze Albert Heijn in Utrecht verbouwd. Hij werd ons aangeraden door de makelaar van onze verhuurder. Dat was niets teveel gezegd, want ook onze samenwerking verliep boven verwachting. Jack heeft als adviseur het belang van jou als klant altijd bovenaan staan. Hij vecht voor jouw centen! Richting de aannemer was hij steeds scherp. Hij heeft hem het vuur aan de schenen gelegd, maar bleef daarin altijd respectvol.”

Vertouwen op expertise
“Als ondernemer heb ik zelf volop ideeën over hoe een goede winkel hoort te zijn. Maar op het gebied van bouwen en verbouwen vertrouw ik graag op een expert. Bovendien was Jack goed bereikbaar, snel en doortastend. Dat kan ik waarderen. Daarom hebben we Ravestein Bouwmanagement ook ingeschakeld voor een nieuw project: het herontwikkelen van een school tot een winkel met veertien woningen en een parkeerkelder. We streven samen naar de beste kwaliteit tegen zo laag mogelijke kosten. Dat is Jack wel toevertrouwd!”

SCM Europe

Betrouwbare bouwdirectie
“In Nijmegen breidden we de bestaande woonboulevard uit. De eigenaar, een pensioenfonds, wilde graag werken met een bouwdirectie onder leiding van Jack Ravestein van Ravestein Bouwmanagement. Ravestein bracht ook nog eens de meest economische offerte uit: twee plussen dus. De samenwerking verliep vervolgens heel goed. Jack was kritisch op de aannemer en heeft de technische kennis om snel antwoord te geven op al onze vragen. Bovendien rapporteerde hij steeds op tijd, wat voor ons als gedelegeerd opdrachtgever heel belangrijk is.”

Goede aftersales
“Werken met een opdrachtgever én een gedelegeerd opdrachtgever betekent dat je hun beider stijl moet representeren. Dat heeft Jack goed gedaan. Hij handelde steeds in het belang van de opdrachtgever, zonder eigen agenda. Dat gebeurde wel steeds in alle redelijkheid naar de aannemer. Tot slot vind ik Ravestein’s aftersales heel sterk. Na de oplevering was er nog een los eindje met de aannemer. Dat wenste men goed op te lossen, zonder dat daar meteen een rekening op volgde. Die loyaliteit waardeer ik erg.”

Opdrachtgevers

Hier een overzicht van onze klanten en opdrachtgevers waarvoor wij actief zijn.