Warmtepompen

Duurzame verwarming, warmtapwaterbereiding en koeling

Met een warmtepomp kunt u uw woning/pand voorzien van milieuvriendelijke verwarming, warm water en eventueel koeling

Derks-Diepenbroek kan de installatie verzorgen van onderstaande warmtepompen.

Brine/water warmtepomp

Alpha innotec brine/water warmtepompen WZS, SWC en SWP maken gebruik van aardwarmte voor duurzame verwarming, warmtapwaterbereiding en desgewenst koeling in zowel kleinschalige woonhuizen als grootschalige utiliteitsprojecten (SWP Professional).
Via een collectieve of individuele gesloten bodemwarmtewisselaar wordt de opgeslagen energie uit de aardbodem onttrokken en ingezet voor een constant en comfortabel woon- of werkklimaat.
Voor iedere projectomvang biedt Alpha een passend product.

Lucht/water warmtepomp

Alpha innotec biedt een breed programma met lucht/water warmtepompen.
Doordat lucht als warmtebron overal aanwezig is, kan de Alpha innotec lucht/water warmtepomp voor buitenopstelling probleemloos zonder bouwkundige kosten of vergunningen worden ingezet. Ideaal voor renovatieprojecten!

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Storing of lekkage

Voor een CV-storing, waterleidinglekkage of daklekkage kunt u ons bereiken op

Subsidieregeling

Op dit moment heeft de overheid een subsidieregeling voor de investering in duurzame energie. Bedrijven en particulieren die een alternatieve warmtebron willen aanschaffen, zoals een warmtepomp, kunnen een deel van de kosten vergoed krijgen via de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE). De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het type warmtepomp en het thermisch vermogen ervan. De subsidieregeling loopt tot en met 31 december 2030.