Luchtbehandeling

Een optimaal binnenklimaat door mechanische ventilatie of warmteterugwinning

Voor frisse en gezonde binnenlucht dient er constant luchtverversing plaats te vinden.
Bij gebrek aan ventilatie neemt de luchtvochtigheid toe, waardoor schimmels en huisstofmijt kunnen ontstaan, wat weer kan leiden tot gezondheidsklachten.
Bij nieuwbouwwoningen en grote verbouwingen is een ventilatiesysteem verplicht.

Mechanische ventilatie

Met mechanische ventilatie (natuurlijke toevoer, mechanische afvoer) wordt een basis gelegd voor een optimaal binnenklimaat door continue luchtverversing. Met de toevoeging van vraaggestuurde ventilatie wordt op het gebied van comfort een hoog niveau bereikt. Er wordt namelijk automatisch geventileerd op basis van CO² en vocht.

WTW (Warmteterugwinning)

De Mitsubishi Electric Lossnay biedt innovatie mechanische ventilatie met warmteterugwinning.
Afgestemd op de Nederlandse woningmarkt, superstil, duurzaam, energiezuinig, met de bekende kwaliteit van Mitsubishi Electric.

De Mitsubishi Electric Lossnay zorgt constant voor een gezonde en schone luchtkwaliteit in huis.
Daarnaast minimaliseert de ventilatie-unit verlies van energie. Vervuilde lucht uit badkamers, keukens en toiletten wordt steeds afgevoerd.
Vervuilende, ongewenste en ongezonde stoffen en gassen worden zo uit de woning onttrokken. Ondertussen zorgt de Lossnay voor een uitgebalanceerde stroom verse lucht in verblijfsruimten zoals de woon- of slaapkamer. De warmte uit de afgezogen lucht wordt in de unieke kruisstroomwisselaar afgegeven aan de schone lucht. Hierbij zijn rendementen van 90% mogelijk.

Voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via de gegevens op onze contactpagina.